Monday, September 29, 2008

Blog Title

Anyone else having trouble seeing our header?

16 comments:

Black Bear said...

yes..blank space

Jennifer Saylor said...

It's gone. I was up in the HTML last night cleaning up the sidebar, but unless I managed to do something without knowing it, I didn't touch anything else.

Weird. Off to class now.

You looking into header disappearance?

arratik said...

FWIW, I get a "404 Not Found" error from ImageShack when I try to pull up the header background image URL (it's called out in the inline stylesheet under the ".blog-header" element).

The "BlogAsheville" text is still there in the header, it's just the same color as the background. It changes to a blue-gray (#76889E) when you hover over it.

ScruHoo's been having intermittent problems with some the sidebar images that are still hosted by ImageShack. Might be time to switch to Photobucket...

Supermom said...

No header here.

Mike Valentino said...

yes. i see nothing.

Jim Jenkins said...

I see nothing too.

Gordon Smith said...

I have a header - I'm on a Mac

Gianna said...

I'm on a Mac too and see no header

Uptown Ruler said...

checking into it, might be imageshack yes!

Uptown Ruler said...

imageshack is strange like that, jenn, i went back and undid changes to see if that had anything to do with it, doesn't look like. imageshack loses files occasionally.

lets wait a day or two to see if it comes back up.

otherwise, ill panic and look for the blogasheville images for this particular site,

here's hoping i saved em.

zen said...

No header here - on a PC over an intranet with MS Exploder.

Hey i think maybe someone at the party stole it. Hopefully somebody noticed it laying there and stored it in their shop.

Uptown Ruler said...

found said image on my comp, so we good if it doesn't come back.

aric says photobucket > imageshack

Gratuitous said...

I've also got a broken link to Jennifer's image underneath the title of "And now for..." It wants to go to gmail, but gmail won't let it.

Edgy Mama said...

I've got a header via Firefox.

Gianna said...

I use firefox too and no header...granted it could be different on a mac than a pc.

modpez said...

no header on pc or mac running any browser. another anomaly i experience is loss of background color (displays white) on pc running IE or firefox. pc running safari displays background color fine, as do all mac browsers. any clues?